Brumlebien

Privat børnepasning

Hos Brumlebien holder vi både Jule hygge, Sommer fest og Fastelavn.

 

 

 

Hos Brumlebien syndes jeg det er vigtigt, at have trygge rammer, hvor man føler sig hjemme.

 

 

 

 

 

Om Mie:

Jeg hedder Mie Hansen og er 31 år gammel. Jeg bor i et dejlig hus i Hvidovre sammen med min mand, vores to børn Lilje 4 år og Silke 1 1/2 år, samt vores lille kat Felix. Det er her pasningen foregår.

 

Jeg er en glad og smilende ikke-ryger ung dame der nyder, at hygge og lege med de små guldklumper. Jeg har været i ordningen i 10 år og har før det arbejdet i en vuggestue. Jeg har taget førstehjælps- kursus, kursus I “for tidlig fødte”, "mad og ernærings" kursus for små børn, og så har jeg har været til flere fordrag bla. med Lola Jensen. Derudover har jeg stor erfaring med undervægtige børn, samt børn med sjove spisevaner.

 

 

 

Om Brumlebien:

Hos Brumlebien syndes jeg det er vigtigt, for børn at komme ud og opleve forskellige ting, men samtidig også at have nogle trygge rammer, hvor man føler sig hjemme.

Jeg gør meget ud af, at udvikle børnenes sanser og syndes det er dejligt at se hvordan de udvikler sig. Jeg bruger "tegn til tale" i hverdagen.

Jeg sørger for mad, frugt, kiks, bleer, solcreme og hvad der hertil hører ( det meste er økologisk).

 

Ugens forløb:

Vi er som regel i legestue 1 gang om ugen, og besøger hver 14 dag Langade hus plejehjem. Derudover leger vi I haven, går på legepladsen, på biblioteket eller en tur I parken og fodre ænder mm.

Da jeg passer 4 børn kommer vi ikke særlig tit på heldags ture, da jeg syndes det er vigtigt, at børnene får sovet en god middagslur herhjemme, så de er friske og I godt humør til mor og far kommer.

Vi har selvfølgelig også hjemmedage, hvor vi leger, synger, hører højt musik, læser bøger og bare hygger og slapper af.

Men det aller vigtigste er, at vi laver hvad børnene har lyst til og behov for, lige præcis den dag.

 

Mine åbningstider er 7.30-16.00 og fredag 7.30-15.00 ( men jeg er fleksibel)

Jeg har en månedlig fridag, som afspasering på mine åbningstider.

 

Hvis I er interesseret eller har spørgsmål er i meget velkommen til at ringe eller skrive til mig.

Tlf.: 20 33 07 79

brumlebien@mieli.dk

 

i er også velkommen til at kigge på www.facebook.com/brumlebien , hvor der løbende bliver lagt en masse billeder og aktiviteter op.

 

Venlig hilsen

Mie