Brumlebien

Privat børnepasning

Til rette vedkommende

 

Vi har haft Københavns bedste passer – synes vi i hvert faldselv og vi vil gerne give Mie vores varmeste anbefaling.

 

Mie har passet vores datter Ella i denne ordning i 10måneder. Mie har tidligere arbejdet i både vuggestue og børnehave, så hun harerfaring med at passe både små og lidt større børn. Derudover har Mie iforbindelse med pasningsordningen taget et kursus i førstehjælp til små børn.

 

Vi har været rigtig glade for at have Mie som passer. Hun erhelt fantastisk med børnene. De har lige fra starten været helt trygge vedhende og utrolig glade for hende, hvilket gjorde det dejlig let at aflevere ommorgenen.

 

Ugen gik typisk med, at Mie tog børnene med i de legestuer,der er tilknyttet ordningen (gymnastik- og rytmisk legestue) to gange om ugen.De øvrige dage var det lidt forskelligt, hvad de lavede. Enten mødtes de mednogen af de andre passere og tog bl.a. i Zoo eller Tivoli eller i en af deandre legestuer, rundt omkring i bydelen eller tog en hjemmedag, hvis det vardet, der var brug for. Oven på formiddagens aktiviteter blev eftermiddagen oftetilbragt hjemme med at lege, hygge, synge og/eller læse bøger sammen.

 

Mie er ansvarsbevidst, positiv og rigtig god til at tage hensyntil børnenes individuelle behov og personligheder. Samtidig har hun rigtig godkontakt med børnene. Hun har altid været utrolig loyal og lydhør over for deønsker, vi har haft i forhold til børnene. Som en ekstra bonus har vi været såheldige at få nogle dejlige billeder af Ella, da Mie også holder meget af atfotografere.

 

Mange hilsner

 

Charlotte V. Gravesen

Mette Ugelvig:

-En helt perfekt start på institutionslivet. Mie har givet min datter en tryg og inspirerende dagligdag. Og rygterne taler sandt: Hvidovres bedste bespisning af dagplejebørn findes i Brumlebien. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Rikke Kampmann Holm:

Jeg giver Mie mine varmeste anbefalinger. Der er tryghed, nærvær, varme og omsorg over for alle børnene i Brumlebien. Johanna elsker det - det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg ville ønske vi havde kendt til dig, da vores drenge var små.

 

Anbefaling

 

Vores datter, Josephine, har været i dagpleje hos Mie Hansen, Karise alle 17, 2650 Hvidovre.

Da Josephine er vores førstefødte var tanken om at skulle aflevere hende til pasning hos et for os fremmede menneske en anelse bekymrende.

Da vi mødte Mie første gang blev denne bekymring gjort til skamme, og vi har siden ikke været i tvivl om at vores datter har været i de mest kyndige, kompetente og kærlige hænder.

Mie har været helt enestående – både i forhold til Josephine, men også i forhold til os forældre. Hun er fagligt stærk, har en del erfaring mht. små børn, er omsorgsfuld og – måske allervigtigst - brænder virkelig for sit arbejde.

Mie virker ambitiøs i forhold til børnenes velbefindende og bruger den viden hun har tilegnet sig aktivt. Det få børnene glæde af, eksempelvis i forhold til varieret kost og afvekslende aktiviteter.

Børnene trives utrolig godt under Mies vinger, og stimuleres ikke kun med omsorg, men også intellektuelt. Således er vores datter eksempelvis blevet ganske ferm til baby-tegnesprog, noget vi i den grad har haft gavn af her hjemme, og som har virket fremmende i forhold til Josephines tale-evner, som hun p.t. underholder os med.

Derudover har Mie været flink til at dele ud af sine egne erfaringer, og give os gode råd samt nyttige tips i forhold til alt fra sygdomme til børneopdragelse. Det har vi været meget taknemmelige for.

Alt I alt kan vi give Mie vores bedste anbefalinger. Det har været en stor glæde for Josephine dagligt at komme i Mies varme hjem, og vi kan ikke komme i tanke om et bedre sted at få passet vores barn, skulle en ny en af slagsen melde sin ankomst.

Venlig hilsen

 

Caroline og Kristian Hartwig-Nolan

 

 

 

Privat børnepasning

er et alternativ til

dagpleje og vuggestue